Despre Noi

Am aparut pentru a îndeplini dorința clienților de “mai bine” sau “mai bun” în tot ceea ce consumăm zilnic, în special la produsele de panificație și patiserie.

De ce Alexandre? Foarte bună întrebarea.

În primul rând, datorită faptului că în procesul de producție al tuturor produselor se folosesc doar ingrediente simple, fără adaosuri, E-uri, sau alte “minuni” ale industriei alimentare.

În al doilea rând pentru că tot ceea ce facem, facem din pasiune, dragoste și dorință de “mai bun” față de ceea ce avem în prezent.

Iar în ultimul rând, doar la noi vă puteți bucura de rețete cu specific franțuzesc.

Nu vă sfiiți în a ne trece pragul, deoarece vă așteaptă o experiență gustoasă alături de noi. Garanția și satisfacția, le putem avea doar cu ajutorul vostru.

Pe lângă aceste aspecte, încercăm să îmbinăm tradiționalul(francez) cu utilul, bunul gust și ospitalitatea(românească). Adică, vă putem servi oricând cu o cafea sau un cappuccino, care să acompanieze Croissantul preferat la micul dejun. Sau chiar vă putem oferi unul din puținele sortimente de “French Delights” (Sandwich-uri) ce sunt preparate cu mare grijă și cu ingrediente din cele mai selecte, pentru a satisface până și gusturile celor mai “pointilleux”( pretențioși).