Primul Candy Bar semnat Boulangerie Alexandre!

Primul Candy Bar semnat Boulangerie Alexandre!

February 20, 2018 Croissant éclair Ecler Pain au chocolat Palmierul Patiserie 0

 

Pe data de 4 februarie 2018 am avut onorea să participăm ca și parteneri la workshopul #CumSaFiiMireasaFaraSaTeMiri organizat în cele mai mici detalii de Bliss Event Iași, una din cele bune firme de organizare evenimente din Iași, ce făuresc decorațiuni și minuni de peste 9 ani, iar, ca și locație unul din cele mai bune restaurante din Iași, Ristretto Ristorante.

Cu acest prilej, vrem să le mulțumim pentru oportunitatea și încrederea pe care ne-au oferit-o.

A fost o experiență pe care nu o vom putea uita prea repede!

Am avut plăcerea să făurim aceste bunătăți pentru toți oamenii minunați pe care i-am întâlnit la acest eveniment, Candy Barul fiind cel mai dulce moment al zilei.

Candy Barul a fost realizat pentru 130 de invitați și au fost incluse sortimentele precum: Cupcakes, Macarons, Bezele, Choux a la crème, Cake Pops, Minieclere, Tarte cu ciocolata, Tarte cu fructe, Pain aux risin, Sărățele, Mini croissante cu șuncă și cașcaval.

Am ales să punem laolaltă dulce și sarat și pentru a aduce fericire tuturor invitaților prezenți.

 

Dacă ai planificat nunta, botezul sau alt eveniment important în familie și îți dorești un Candy Bar de vis, ne face o deosebită placere să fim alături de tine și să oferim invitaților, de-a lungul întregului eveniment, ocazia de a savura prăjituri și deserturi, într-un decor magic, ca de poveste.

Ne gândim la tine și la unicitatea gustului tău, de aceea îți oferim șansa de a alege dintr-o multitudine de produse, culori, arome și forme.

Pune-ne creativitatea la încercare și îndraznește ceva unic, pentru tine și invitații tăi, cu un Candy Bar by Boulangerie Alexandre!

Nu ezita sa ne contactezi!

Imaginile vorbesc de la sine. Gustul – pe masura lor!

Prezentarea și decorațiule au fost realizate de echipa Boulangerie Alexandre
Foto: Paul Pădurariu, Marius
Locație: Ristretto | Ristorante

 

Pentru o oferta personalizată în funcție de numărul de invitați, ne puteți contacta pe e-mail la info@boulangeriealexandre.ro sau la telefonul 0749 109 215.

Fiecare petrecere fabuloasă merită un Candy Bar pe măsură!

Lasa-ne un like la:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *